_GxL_ Mega Üye
| Konu: İkariam saray sömerge.. C.tesi Eyl. 26, 2009 3:50 pm | |
| Bir sonraki adım koloniyi kuracağınız yeri belirlemektir! Dünya Haritasıgörünüşüne gelin ve istediğiniz kaynağın bulunduğu bir ada seçin.Seçtiğiniz adada en azından bir tane boş yer olması gerekir, haritadaadaların üzerinde o adada kaç kişi olduğunu yazar, adalarda maximum 16kişilik yer vardır, kısacası seçeçeğiniz adanın üzerinde yazan rakam<16 olması gerekir!Adayı seçtikten sonra, sarı bayrak olan boş bir yer seçin, gelecekekranda kurulum için gerekenleri (Liste A) yazar, altta da hızlı birbaşlangıç sağlamak için, yanında ek olarak kaynak gönderebileceğinizbir alan vardır. Eğer eksik birşey varsa, onun ne olduğunu söyler.Eksik birşey yoksa Sömürge Kurtuşuna basın ve kurulumu başlatın, vatandaşları ve kaynakları taşıyankargo gemileri varıncaya kadar kurulum devam eder. Gemilerin varmasıiçin kalan zamanı üst menüde bulunan Gemi tuşuna tıklayarakgörebilirsiniz.Gemiler varınca kurulum biter, artık yeni şehrinizde (koloni) mevcutolan binaları inşa edebilir ve adadaki kamplarda işçi çalıştırmayabaşlayabilirsiniz.NOT:Birçok kişi yeni kurdukları kolonideki kamplarda işçiçalıştıramadıklarından şikayetçidir. İşçi çalıştırabilmek için o adadabulunan şehrinizi, üst menüdeki Şehir listesinden seçmelisiniz.Şehiri seçtikten sonra, üst menüden Ada Haritasına tıklayarak istediğiniz kampı seçin ve çalıştırmak istediğiniz işçi sayısını çubuğu ilerleterek belirleyip Onaylatuşuna basın. Artık saat başı kaynak gelmeye başlar. Seçmek istediğiniz kolonikurdunuz vali konağı kurmanız gerekir mesala örnek veriyorum benim 3kolonim var 3 şehrimde de merkezde saray 2 seviye 2 ve 3 kolonidekisaraylarda 2 olmak zorunda yoksa bozulma olur 3 kurmak zor oluyordikatli olunşehiri, daima üst menüde bulunan Şehir listesinden seçiniz | |
|